Meer lol met een oliebol!

... Want de jaarwisseling is pas compleet met een oliebol of appelbeignet van Scouting Lunteren!

Ook dit jaar verkoopt Scouting Lunteren weer overheerlijke oliebollen en appelbeignets, om de jaarwisseling smaakvol in te luiden. En ook dit jaar werken we weer samen met de bakkers van Bakkerij van Voorthuizen, met vestigingen in Lunteren, Barneveld, Ederveen en Renswoude.  Bakkerij van Voorthuizen bakt ook dit jaar weer duizenden oliebollen en appelbeignets. U kunt ze bestellen via de website of via één van onze leden  tot uiterlijk 24 december a.s.!

Dit jaar zijn de prijzen als volgt:

• Oliebollen (naturel), zak 5 stuks à € 4,- per zak
  • Oliebollen (gevuld), zak 5 stuks à € 5,- per zak
  • Oliebollen (gevuld), zak 10 stuks à € 8,75 per zak
  • Appelbeignets, zak 5 stuks à € 8,75 per zak

Afhalen of bezorgen
Maandag 31 december a.s. kunnen de oliebollen en appelbeignets tegen contante of pin betaling tussen 10:00 en 12:00 uur worden afgehaald in Lunteren, Barneveld of Wekerom. Of ze worden, indien dat is aangegeven bij het bestellen, bezorgd tussen 10:00 en 14:00 uur in Lunteren en Barneveld. Bezorgen kost slechts € 1,- per bestelling extra.

De opbrengst van de oliebollenactie is bestemd voor de aankoop van spel- en kampeermateriaal voor de groep.

Wij wensen u nu alvast een smakelijke jaarwisseling!

Over Scouting Lunteren
Scouting Lunteren is een vereniging die al meer dan 70 jaar bestaat. Wekelijks komen ongeveer 150 jeugdleden uit Lunteren, Barneveld, Ede en Wekerom naar het clubhuis aan de Lunterse Hessenweg. Avontuur, respect voor elkaar en de omgeving, buitenactiviteiten en plezier zijn centrale pijlers in de activiteiten. Wilt u meer weten over onze Scoutinggroep? Op onze website vindt u meer informatie: www.scoutinglunteren.nl