Verhuur Het Houten Hes

Midden in Nederland, vlakbij het geografisch middelpunt van Nederland, in de prachtige uitgestrekte Lunterse bossen, ligt het clubhuis van Scouting Lunteren, Het Houten Hes. Het gebouw is in 2010 gebouwd en voldoet daarmee aan de laatste eisen op het gebied van brandveiligheid. In de zomermaanden, als de speltakken vakantie hebben, is dit gebouw te huren voor Scoutingkampen en schoolkampen. Verhuur voor feesten en familiereünies is helaas niet toegestaan.

Dit is bij uitstek de locatie voor kampen tot maximaal 60 personen! Bij de bouw van Het Houten Hes is er rekening mee gehouden dat men vanuit elk lokaal rechtstreeks de vrije natuur in kan lopen. Het gebouw wordt verwarmd door middel van centrale verwarming. Het Houten Hes ligt op loopafstand van een openluchtzwembad (het Bosbad) en op fietsafstand van het centrum van Lunteren. Voor een routebeschrijving klik je hier.

Meer informatie en/of reserveringen
Voor meer informatie over de verhuur en boekingen van Het Houten Hes kun je contact opnemen met de verhuurcoördinator, Angelique van Herwaarden. Bedenk vantevoren dat we van januari t/m juni en van september t/m december alleen doordeweeks verhuren en in de maanden juli t/m augustus ook in het weekend.