Vrienden van Scouting Lunteren

In 2013 hebben we het idee opgevat om te komen tot oprichting van ‘De Vrienden van Scouting Lunteren’. De Vrienden hebben een aantal doelstellingen:

• Ondersteunen met raad & daad.
    Onder onze vrienden zijn vast en zeker mensen te vinden die ons kunnen ondersteunen met raad en/of daad op verschillend vlak.

• Onderhouden van contacten.
    We willen op vrijblijvende wijze een ontmoeting met de vrienden organiseren. Te denken valt dan aan het bijwonen van het Sint Joris Kampvuur, een gezellige kampvuuravond, een fotokijkavond, of iets dergelijks. Daarnaast ontvangt u onze e-mail nieuwsbrief 'De Scout'.

• Fondsenwerving
    Ter bekostiging van bijzondere doelen zoals de aankoop van spel- en kampeermaterialen en/of bijzondere activiteiten.

Wie kan vriend worden?
Iedereen die zich betrokken voelt bij het wel en wee van Scouting Lunteren (tot 2007 de Hessengroep en De Zandkleppers) kan en mag lid worden. Voor het lidmaatschap van de Vrienden van Scouting Lunteren vragen wij een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 10,-.

Hoe kan ik mij aanmelden?
Vriend worden kan door het aanmeldingsformulier in te vullen of contact op te nemen met Kees Jan Westra (tel. 06-44856969) èn uw bijdrage over te maken op banknummer NL19RABO0337516936 (BIC RABONL2U) t.n.v. Scouting Lunteren o.v.v. Vrienden van Scouting Lunteren en uw naam.