Meer lol met een oliebol!

.. Want de jaarwisseling is pas compleet met een oliebol of appelbeignet van Scouting Lunteren!

Ook dit jaar verkoopt Scouting Lunteren weer overheerlijke oliebollen en appelbeignets, om de jaarwisseling smaakvol in te luiden. Dit jaar werken we samen met de bakkers van Bakkerij de Vries, met vestigingen in Barneveld en Lunteren.  Bakkerij de Vries bakt duizenden oliebollen en appelbeignets. U kunt ze bij Scouting Lunteren bestellen via de website of via één van onze leden  tot uiterlijk 15 december a.s.!

Bestellen
Het is helaas niet meer mogelijk te bestellen.

Afhalen of bezorgen
Dinsdag 31 december a.s. kunnen de oliebollen en appelbeignets tegen contante betaling tussen 11:00 en 13:00 uur worden afgehaald in Lunteren, Barneveld of Wekerom. Of ze worden, indien dat is aangegeven bij het bestellen, bezorgd tussen 11:00 en 14:00 uur. 

Alvast een smakelijke jaarwisseling gewenst!

Over Scouting Lunteren
Scouting Lunteren is een vereniging welke in 2020 al 75 jaar bestaat. Wekelijks komen ongeveer 150 jeugdleden uit Lunteren, Barneveld, Ede en Wekerom naar het clubhuis aan de Lunterse Hessenweg. Avontuur, respect voor elkaar en de omgeving, buitenactiviteiten en plezier zijn centrale pijlers in de activiteiten. Wilt u meer weten over onze Scoutinggroep? Op onze website vindt u meer informatie: www.scoutinglunteren.nl