Meer lol met een oliebol!

.. Want de jaarwisseling is pas compleet met een oliebol of appelbeignet van Scouting Lunteren!

Ook dit jaar verkoopt Scouting Lunteren weer overheerlijke oliebollen en appelbeignets, om de jaarwisseling smaakvol in te luiden. Dit jaar werken we samen met de bakkers van Bakkerij de Vries, met vestigingen in Barneveld en Lunteren.  Bakkerij de Vries bakt duizenden oliebollen en appelbeignets. U kunt ze bij Scouting Lunteren bestellen via de website of via één van onze leden  tot uiterlijk 19 december a.s.!

Bestellen
Vanwege de benodigde vooruitbetaling is het alleen mogelijk om via internet de bestellingen door te geven, dit kan via onze website http://oliebollen.scoutinglunteren.nl‘. Vul het formulier volledig in. Daarnaast geef je aan of de klant kiest voor afhalen (in Lunteren of Barneveld) of bezorgen en je betaalt de bestelling via iDeal.

Afhalen of bezorgen

Op donderdag 31 december tussen 11:00 en 13:00 uur kunnen de bestelde oliebollen en appelbeignets door afgehaald worden bij onze oliebollenstraten in Lunteren of Barneveld (geef tijdens het bestellen aan waar de bestelling wordt gehaald). De oliebollenstraat in Lunteren komt bij het station op de parkeerplaats aan de kant van de Dingerlaan. In Barneveld staan we op parkeerplaats De Vetkamp (doorrijden naar achteren) aan de Stationsweg.

Bezorgen kan uiteraard ook, zowel bij individuele adressen als bij adressen voor verzamelbestellingen (zouden we fijn vinden). Dit zal door de leiding gedaan worden op donderdag 31 december tussen 11:00 en 15:00 uur. We bezorgen in de kernen van Lunteren, Barneveld, Ederveen en Ede voor € 1,00 extra als bezorgkosten.

Alvast een smakelijke jaarwisseling gewenst!

Over Scouting Lunteren
Scouting Lunteren is een vereniging welke in 2020 al 75 jaar bestaat. Wekelijks komen ongeveer 150 jeugdleden uit Lunteren, Barneveld, Ede en Wekerom naar het clubhuis aan de Lunterse Hessenweg. Avontuur, respect voor elkaar en de omgeving, buitenactiviteiten en plezier zijn centrale pijlers in de activiteiten. Wilt u meer weten over onze Scoutinggroep? Op onze website vindt u meer informatie: www.scoutinglunteren.nl